Tuesday, April 25, 2006

Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Wah......... apa habaq semua? sihat noh.... dah lama aku x update blog ni... mklumlah sibuk dengan exam... sekarang smuanya dah settle... dah merdeka... waaaaaaaaaaaaaaaaaa... bestnya... hrp2 smua paper LULUS la noh... dalam masa dua minggu ni byk sgt bnda yang berlaku... rasanya tak larat nak tulis smua kat sini... antaranya dinner dgn pelakon2 projek filem pendek aku, gathering bebudak multimedia dan bla bla bla bla...... nantilah aku masukkan gmbr2 expose kitaorg kat sini... esok dah nak balik umah, rasa sedih plk nak tinggalkan bumi Sintok ni... bknnya apa, byk lagi tmpat yang aku tak teroka selama 2 1/2 tahun aku kat sini... puncak vista, hutan sintok, dusun, smpaikan ke pusat sukan pun byk aku x explore... rugi kan... biasa la, org mcm aku asyik terperuk je kat bilik.... wawawawawawawawwa lepas ni cabaran baru plk akan menjelma... dunia praktikum yang malas jer aku nak pikir... x sempat pn aku nk tidoq puas... takperlah, walaumcmmanapun, hrp2 smuanya kan berjalan lancar kelak... apa yg pastinya, balik je rmh esok aku nak tidoq puas2 + 'melantak' habis2an... lepas tu br aku nk cari rmh sewa.... ok tak? ok kan......... hehehehehheheheheeh

1 comments:

matthewdean40412946 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.