Monday, October 25, 2010

hmmm.... unik?

jumpa pic2 ni kat tnet... menarik sangat...
hahaha

sila check mata anda? anda rabun atau tidak???
sangat berguna utk sape2 yg nk ambil ujian memandu ... hehe

free at last!
hahaha... utk sape2 yg dah berpisah atau putus kaseh...

kek pregnant... sexy siot....

dah kuar dh babynya... huhu... cumel x?

sape2 yg kena harass kat tempat keje, sila bg kek ni kat bos... huhu

yg kat bawh ni plak, kek2 yg confirm aku x mo makan....
eiuwwwww..... x sanggop...





kamu sanggop???

Sunday, October 24, 2010

hapdet header...

hwaaaaa... akhirnya dpt jugak hapdet header... lega...
perasan x perbezaan dgn yg sblm ini? 

singgah sebentar...

hai semua... rindu x dgn Mocha????
hehe... dh lama kan Mocha x expose kat sini...
Abi sibuk, tu sbb hr ni Mocha jd secretary Abi update blog yg dh b'sawang ni...
ini pon, Mocha curik2 senyap2 je buat keje ni....

ini la pic Mocha yg terbaru... comot dan 'belemoih' kan Mocha...
masa ni Mocha baru lepas mandi, x sempat Abi keringkan betul2 Mocha dh larikkk...
Mocha x tahan Abi asyik gomol2 Mocha... hehehe...
Abi potong rambut Mocha jugak, terutamanya kat bhgn yg bersimpul...

hensem x Mocha pose mcm nih??? ke nampak ganas???
ini adalah pose utk ngorat Bubu... tp Bubu x layan Mocha... ishk ishk sedikh...

haaa.... Mocha pose mcm ni plak, biar Bubu terbuntang bijik mata...
org pose manja2 dia x hirau, skrg org pose sexy plk... 
ops! kamu tutup mata!... pose ini hanya utk Bubu saja ye....

argh, ngantuk la plk....
lepas2 mandi ni rasa nyaman je... lena pon sodap nihhh....
zzzzz.....

last week Abi mmg bz sgt2...
lagi2 dgn Mea demam... Abi dh bwk dia g vet dah...
Abi cakap doktor mskkan termo dlm punggong Mea... doktor cucuk Mea jugak...
kesian Mea... tp skrg Mea dh OK... 
dh mula rancak2 maen dgn kitaorg... adek bongsu kitaorg ni ligat jugak tau...
makan pon kuat, suka curik mknn Cocoa n Ako... huhuhu...

alamak! Abi dh dtg lerr... nnti dia pukul punggong Mocha!
larikkkkkkkkk!!!!

Wednesday, October 06, 2010

legaaa...

owh, agak lama rupanya menyepi... hmmm...
lately, masa byk difokuskan utk Mea Miya...
pagi Jumaat sudah, mandikan Mea dgn Mocha...
Mea sgt behave je time mandikan dia...
kondisi Mea masih OK pada hari yg sama... ligat je dia maen...
masuk hari Sabtu Mea sudah murung... asyik tido je keje dia...
sy sgt risau! maybe dia demam... 
bg makan ayam rebus pon x nak... cuma minum sup ayam je...
tp kibbles n air putih still dia minum mcm biasa...
dua tiga hari jugak la dia mcm tu...
Alhamdulillah, blk keje petang td tgk Mea dh mula OK... 
Mea dh mula bergerak aktif jalan2 n makan dgn byk...
Syukur, harap keadaan Mea akan bertambah baik...
15hb ni perlu divaksin pula utk kali ke 3... hrp2 semuanya akan OK...



video

*p/s : si Mocha plk habes bulu dia kena gunting...
hehehe... kesian dia... byk yg bersimpul...