Wednesday, October 06, 2010

legaaa...

owh, agak lama rupanya menyepi... hmmm...
lately, masa byk difokuskan utk Mea Miya...
pagi Jumaat sudah, mandikan Mea dgn Mocha...
Mea sgt behave je time mandikan dia...
kondisi Mea masih OK pada hari yg sama... ligat je dia maen...
masuk hari Sabtu Mea sudah murung... asyik tido je keje dia...
sy sgt risau! maybe dia demam... 
bg makan ayam rebus pon x nak... cuma minum sup ayam je...
tp kibbles n air putih still dia minum mcm biasa...
dua tiga hari jugak la dia mcm tu...
Alhamdulillah, blk keje petang td tgk Mea dh mula OK... 
Mea dh mula bergerak aktif jalan2 n makan dgn byk...
Syukur, harap keadaan Mea akan bertambah baik...
15hb ni perlu divaksin pula utk kali ke 3... hrp2 semuanya akan OK...



video

*p/s : si Mocha plk habes bulu dia kena gunting...
hehehe... kesian dia... byk yg bersimpul...

4 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

mea.
sangat geram tengok mata kamu.
moga kamu cepat gemok yerk.

mocha.
suruh papa kamu rajin-rajin sikat kamu tau.
hehheh..jgn asik nak layan citer chinta jerk.
huhu

pae's faezah said...

cantik nyer mate dier..
suke2!!

ezan said...

comelnya dia!
geram betul tengok :)

Fatin Nadiah said...

cute sgt2 !! :)