Tuesday, September 28, 2010

C.H.I.N.T.A

fuhhh, naseb baek aku tercongok dpn TV ptg smlm...
kalau tidak sah2 aku ter'missed' citer ni yg dh lama aku tunggu2...
nampaknya tiap2 ptg lps blk keje ngadap TV le aku jawabnya...
dh lama x tgk slot akasia ni selepas citer ilusi habes...
citer sblm ni Epilog Syurga Cinta ntah sbb ape tah aku x brp nk berkenan w'pon ada mia...
dr segi pembacaan jln cerita sblm ni, hrp2 CHINTA x mengecewakan
dan sudah dibuktikan dlm episod 1 semalam... boleh tahan...
aku tetap suka Fasha w'pon ramai yg x suka dia... 
ops!!! aku bkn die hard fan dia ye... tp aku suka dia berlakon...
hmmm, tp kan ada jugak org yang x suka Fasha tp nak juga tengok cite Fasha berlakon... 
x kisah la kan... hahaha... tp klu aku, klu x suka sah2 aku tukar chanel laen
cthnya klu ada si NH & MS tu... hahaha... geli! sori to their fans... huhu

 
*p/s : x sabar nk tunggu part Farahdhiya... comel dia berhijab

3 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

samala.
smalam tetiber tertekan tv3.
citer sebelum nie memang tak best.
sloww sangat..ntah apa2

cerita nie cam menarik.
balik awal ler pas nie

Salisa said...

sape mh ham??

meowwmania said...

ada award utk kucin anda, sila amik yer ;)