Tuesday, January 25, 2011

shampoo baru...

Ahad lepas, kuar beli barang anak2 bulus...
kibles dh habes langsung... t'paksa ambil last pack dr kedai, dpt 8kg je...
dpt jugak sampel makanan nutri source... anak2 bulus laju ja makan...

sambar jugak vitamin Kitzyme dan shampoo bio-groom
vitamin 300 tablet tu dpt harga RM34 & shampoo RM35...
sblm ni dah pernah beli Kitzyme tu tp yg 100 tablet je, nampak hasilnya OK,
tu sbb beli lg kali ni... shampoo tu plk, baca dr forum... suggestion dr Marisa klu x silap, dia pakai untuk Snowy dia yg cun melecun itu...
aku pon nk cuba utk Ako & Mea...

5 comments:

Juz Call Me Sharz said...

best2 shopink tuk anak2.. =D

meowwmania said...

ok tak shampoo tu? nak cuba gak utk anak-anak bulus =]

dir...antologi hidup apple sepi... said...

nutri source tu baru ek? xpernah dgr pun...ok ke?

en. AMD said...

sharz, mmg best klu soping brg anak2 bulus, yg x bestnya x blh nk soping slalu... kekangan ongkosnya...

meowwmania, shampoo mcm ok, dh try smlm kat Ako... terserlah kebersihan n keputehannya... huhuhu

dir, uncle petshop cakap nutri source dh lama, cuma byk pakai di sabah sarawak, harga mahal sket je drpd iams... cuma kelebihan dia utk all stages cat...

cik sakdi said...

bg vitamin tu mcm mane?diorang nak kunyah ke??