Monday, September 07, 2009

Aku sayang Bubu...

Khamis sudah, aku dh wat keje gila... fikiran aku dh tekad nk kan Bubu sgt2... nak peluk Bubu puas2... Hari2 aku asyik teringatkan dia jerk... deposit sudah, tunggu masa je nk g ambik Bubu... so lps keje, aku trus g KL semata2 nk amik Bubu... sanggup kan... hehehe... mau tidak, bila tido je, aku asyik teringat n termimpi2kan Bubu je... Perd pown aku sayang, nak ambik Bubu nk bg kawan dgn Perd... Huhuhuhu... nnti Perd dpt kwn baru ya...

2 hari aku kat KL, lepak2 dgn Wazin... g jln2 dgn Adee shoping apa yg patut, x dpt nk shoping sakan sbb byk sale utk member card jer... hampeh tol... sempat jugak beli bhn2 dip aku kat area semua house... m
lm nk blk AS baru dpt amik Bubu, sebelumnya owner Bubu bz dgn studi... g amik Bubu kat Giant seksyen 13 dgn Wazin n Azira... tgu dlm setengah jam, Bubu pown datang... CHOMELLL nyaaaaaa... masa aku 1st pegang n dukung Bubu, bulu Bubu sgt2 gebu... geram sgt2 n aku mmg xcited gile time tuh... so, sembang2 dgn owner Bubu, Yusma n Afzi, dptkn tips2 penjagaan Bubu... n part yg paling aku teruja bila diaorg kasitau aku umo Bubu n birth date Bubu.. cuba teka? Birth date Bubu sama dgn birth date aku... Waaaaaaaa.... mmg jodoh n takdir Bubu dgn aku kan... itulah sbb asyik teringatkn Bubu sentiasa lps tgk pandang pertama... TQ Yusma n Afzi, InsyaAllah lps ni sy akan update Bubu utk ngkorang... klu x silap, Yusma n Afzi masing2 dh ade sorang 6 ekor kucing... byk kan.. klu nk tahu, sblum aku trn KL, sempat aku chat dgn sorang peminat kucing dr JB, dia bela 23 ekor kucing sorang2 diri, itu x termasuk anak2 kucing lagi... waaa, dahsat tol akak tuh... n kucing2 dia sume chomel2.. terpikat gak aku tgk.. huhuhu...

lps amik Bubu, kitaorg g uptown s.alam nk htr Azira jumpa abg dia.. jln2 jap kat situ tgk apa yg best, ada la beli dua tiga brg yg mnarik minat aku... lps tu blk umah Wazin, tido dgn Bubu... mcm tido peluk carpet dowh... huhuhu.. esoknya bgn pagi2 n siap2... sblm balik AS, singgah kedai pets beli brg2 Bubu... petang nya bertolak blk AS n sampai rmh dlm pkl 12 mlm... kesian Bubu, jauh perjalanan kan... huhuhuhu... letih, esok nk kena keja... mls nk amik cuti... sesampai je kat rmh, mak aku ckp muka Bubu mcm musang... hahahaha, lega hati aku, mak aku x marah aku bela kucing lagi... huhuhuhu

Bubu adlh female n jns British Short Hair... mix dgn BSH + persian...

sayang Bubu...

sweet kan?

gambar2 Bubu oleh owner lama.. yg m'buatkn aku gila bayang kat Bubu... huhu



1 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

hai en.AMD..comel bubu..sanggup turun kl sbb bubu..hhehhe

lin amik norweign tue ngan en.yunus..hhehe..germ sgt
skang dah ada 10 ekor...
hehheh..