Wednesday, July 29, 2009

Bunga dulang dip untuk Kak Tie...

Bulan sudah, anak buah aku kawen... bila dia dpt tau aku tgh bljr buat bunga dip, dia mintak aku tlg buatkn bunga dulang dip utk dia... jimat kos... dia suh wat yg simple jerk.. aku pon guna cecair dip yg dh ada... dia x nak bazir2 beli yang baru... utk pihak prempuan temanya putih & kuning, pihak lelaki warna hijau... aku bknnya ada sgt idea nk wat, tp aku try lah, untk anak buah aku kan... bila lagi aku nk tnjuk skill... sesungguhnya, 'qenyah' betui wat qeja nih... hehehe... tgklah hasilnya...

tema putih kuning utk pihak perempuan, x sempat ikat reben lagi... ada 9 semuanya...

bunga dulang putih kuning...

tema hijau utk pihak lelaki , x sempat ikat reben lagi... juga ada 9 semuanya...

bunga dulang hijau... yg hijau simple sket...

bunga dulang dip yg dh siap... sayang tol aku bunga2 nih...


3 comments:

-ajeem- said...

wei jom kita wat bisnes bunga dip online nak..hihi

en. AMD said...

haa... tu la... meh2 lekas, sapa nk order... hehehehehhe

muna said...

tantikkkkkkkkkk, aku suka :">