Wednesday, March 10, 2010

minggu yg meletihkan...

perghhh... penatnya minggu ni... baru je blk dari kursus kat BTPN 3 hari, tinggalkn anak2 bulus... 3 hari tu fikiran x tenteram je, teringatkn anak2 bulus... tp b'baloi2 la p kursus tu sbb dpt bljr byk bnda baru... hbs kursus, ada meeting group kat restoran ahli group, dpt makan chicken chop free, hehe... then g cari buku untuk xam sabtu ni n trus blk rmh... sampai rmh plk, tup2 dpt plk surat ujian tapisan ke-2 utk jwtn yg aku mintak hr tu... pg esok ujiannya... alahai, letihnya badan... dah ler ujian utk b.arab n inggeris... jenuh nk kena belek buku blk nih... hahaha... mcm x sempat je... gamble je lah... hehehe...

td sempat tgk Aduan Rakyat kat tb3... Ya Allah, kes yg pasal lalat tu klu jd kat aku, x tau la aku nk hadapinya... kesian penduduk2 kat situ... sekor dua ekor lalat pon kita dh x blh duduk, ni kan beribu2 mcm tu... moga2 mslh diaorg akan selesai secepat mungkin...

k lah, doakan aku leh jwb ujian esok ye... nk p tnya en.google jap info apa yg patut...

3 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

amdie.
lin doakan amdie dapat jawab ujian tue k.
dah tapisan ke-2.
ada rezeki tue.
amin

en. AMD said...

hehe.. TQ Lin...

LovelyTouchBoutique said...

alahai..siannya dia...
anyway..best of luck...
and all the best ye..
buat sehabis baik...
insyaallah...berjaya :)