Monday, March 22, 2010

tag dari Sue...

aku telah dapat tag dr Sue, x opismet dulu... huhuhu... Sue kena tag oleh Nurul, pon x opismet jugak... masa baca n3 Sue dekat part2 akhir tu, aku doa2 sgt supaya nama aku x dak dlm list dia... tup tup ada jugak... x pa lah, aku cuba buat sebaik mungkin...

rulesnya mcm ni,
1. Go to your photo files…Select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!

n, da picture goes to...
 ok x???

hahaha... sure korang cakap aku tipu kan... hahaha... mmg pon... x penuhi rules langsung kn, org cakap pilih satu gambar, yg aku p harung cantum 6 gambar... mmg x ikut rules... kih kih kih...

alkisahnya mcm ni, rules 1 tu aku dh ikut dah sampai separuh, tp utk pilih gambar yg ke 8 tuh aku x boleh buat... cuba teka knp??? adakah gmbr yg ke 8 tu gmbr buah hati akuk??? oit... atauu, gambar sexi akuk??? ishk ishk ishk... aku ade gmbr sexi ke??? opss!!! terlebey sudaa...

hahaha... sbnrnya, folder yg ke-8 tuh cuma ada 6 keping gmbar je, so x dapek lah den nk pilih gambar yg ke-8... hihihi... last2 aku bukak je folder aku g cameron raya cina hari tu n pick some pictures yg aku berkenan sbg syarat...  nak taruk pic aku posing 100x aku pikir dek kerana 'kecomelan' tubuhku ini yg semakin menjadi2... kui kui kui... Sue, jgn mare ek sbb pic aku taruk lari dr rules... aku suka tgk pic2 kalerpul tuh... ceriaaa je... hope, sesape yg tgk pic2 kalerpul tu akan ceria seceria cerianya jugak...

aku x tag org len, sbb aku malas... hehe... nk p layan anak2 bulus plk...
cau cin cau dulu...

4 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

sukenya tengok gambar macam2 tue.
hehhehhe

-ajeem- said...

ngelat ek...hahaha

YOI said...

kita je jujur sue..org len ngelat!

en. AMD said...

Sue n Yoi... mana ada ngelat Cila kan.. kih kih... buat step 1 trus error... x boleh nk ke step strusnya.. kah kah...