Sunday, March 07, 2010

si hitam manis...

dua tiga minggu sblm ni nape ntah asyik teringin je anak bulus hitam legam... sblm ni, x pernah terpikir pon nak warna hitam... n akhirnya kekempunanan aku tu menjadi kenyataan... aku terpikat dgn KOYLA... hahaha... OK x aku taruk nama KOYLA... KOYLA adlh sempena nama filem hindustan lakonan SRK n Madhuri Dixit... dh lama dh citer tu, SRK b'lakon jadi bisu... tajuk filem tu KOYLA, maksudnya ARANG... so, si hitam legam cantik manis ni aku taruk la nama KOYLA sbb hitam dia yg mcm arang... hahaha... dh hampir seminggu KOYLA dgn aku... muka dia unik sgt... garang plk tu... hehehe...

 
koleksi gambar Koyla yg memikat hati aku...

Name : KOYLA
Sex : Female
D.O.B. : 22 Dec 2009
  
 p/s : next n3, sekor lg anak bulus pujaan hati...
 

12 comments:

dir...antologi hidup apple sepi... said...

waaaaaaaaa,,,,sngt cantik...huhu..koyla...ngee..best best

sI tEDI said...

comel!! :)

My A,B,C,D...... said...

comelnya nanti dah besar mesti mcm black aku......

en. AMD said...

hehehe... sbnrnya muka Koyla ni x betul2 bulat tau... nampak dlm gmbr mmg bulat, tp muka dia bujur... disebabkn dia warna hitam, jd nmpak mcm bulat...

HIDTHIR - dh dpt male ke utk si bhoolat?

Tedi - Sabar byk2 ye...

Hafiz - Black Hafiz sgt gumuk dan nsome...

(^_^)""

umi_e said...

Koyla... betina ke?

dir...antologi hidup apple sepi... said...

blm lg la..sedang survey...

ramai yg offer..tp over budget la..

tp myb next week nak g tngk kat penang plak..huhu..hope2 dpt la.

nape??

ada yg nak jual ke?

en. AMD said...

kak e - yeap, betina... hehe...

dir - nk g cari kat juan ek... yg male putih ada marking kat mata tu sgt2 cantik... sy sukaa... hehe

dir...antologi hidup apple sepi... said...

yeah..tp tu female la...skng ngah target yg kaler oren tu
ngeeeeeeeee

hope semua berjalan lancar..huhu..tp xtau la..if ada jodoh n rezeki...ada la kan...

muna said...

abeslaa ko jadik zoo dah ni! hihi. kalo dekat aa umah ko lama aku datang jengok anak2 bulus tu sumer

en. AMD said...

haha... aku dah naek gila kuceng dh muna... nk tinggal rmh pon susah... ni kena g kursus 3 hari, x tau la aku mcmmana...

Misz Pinkie Winkie said...

amdie
comelnyaaaaaaaaaaaaaaaa
dari juan yerk?
lin penah tengok kucing nie.
ada banyak gambar dia kat lin.
tak taulah betol ke tidak
nantie ym tau.
boleh lin bagi gambar dia.
kalo betol sama.
memang bertuah sangat.
dulu memang ada niat.
tapie dia betina
tak jadik..
kala dia smoke..tak hitam legam
ada putih2.
comellllllllllllllllllllllln sangattttttttttttttttt.

en. AMD said...

hehe... ciri2 yg lin cakap tu tepat skali, tp bukan dr juan..
juan punya anak bulus semua gebus2...
yg ni mix je... hehe..
ada lg sekor, tp x sempat snap pic dia lg sbb cam x de... hehe