Wednesday, May 26, 2010

Hide n Seek....

"hopefully Abi x nampak Mocha sorok dlm waching machine nih... Mocha mls la nk mandi..."

wah wah wah kau....
maen aci sembunyi dgn aku ya... siap kau...

korang dpt agak x apa jd dgn budak gumuk ni...
pandai2 lari sorok masuk dlm washing machine bila tau org nk simbah dia...
last2 bila aku jumpa dia dlm ni, aku tutup washing machine tuh...
aku buka air... biar dia ngeoowwww kat dlm tuh...
kau x nak mndi sgt kannn?
nah! aku mndi kn ko dlm washing machine...
aku biar mesin tu berputar2... baru kau bersih nnti...
biar ko kena sental habes2 kat dlm tuh....
hambek ko....

hahaha....
just kidding je lah....
zalim lah aku klu buat mcm tu...
si gumuk ni kesayangn aku, mana blh buat mcm tu kan...
klu la ada mesin mandikan kucing kan best...
x payah kena cakar2 lagi..
hehehe...
tp skrg pon dah OK, dah x kena cakar mcm dolu2...
aku mandikn diaorg dlm cage...senang, susah diaorg nk larik...

actually, gmbar ni sbnrnya utk contest yg Cik Sabrina buat tu...
gmbr Mocha ni diantaranya lah... gambar anak2 bulus yg laen pon ada gak...
ada yg pernah aku post kat sini, dan ada yg belum pernah...
semua kucing2 kat situ comel2 belaka...geram!!!




*p/s : kebahagiaan dalam perpisahan @ tangisan dalam kerinduan???
...

6 comments:

sI tEDI said...

goo dluck untuk mereka2

Misz Pinkie Winkie said...

hheheh..semoga berjaya .
anak bulus doakan papa yerk.

en. AMD said...

good luck utk semua juga...

meowwmania said...

wahh mocha bijak yer...

leh geng ngan citam r, asal nak mandi je smbunyik

penah gak smbunyik dlm rice cooker huhuu~

muna said...

aku mandikan nini lam bilik air, aku tutup pintu. aku tak pegang dia pun. curah je air. ko mandikan diorang air sejuk ke? aku siap jerang air panas nak mandikan nini, haha. kalo mandi air sejuk sian dia, siap menggigil gila2 lepas mandi

en. AMD said...

meowwmania - Mocha ni bijak2 manja gitu...

muna - dolu2 masa diorg kecik, mmg aku jarang air panas nk mndikn diaorg... skrg dh besar, pakai air paip ja... klu air kolah lagi sejuk gediii... hehehe... kena pegang gak sbb nk syampoo... gosok2 badan dia bg wangi...