Wednesday, May 05, 2010

kamu udah setahun ya...

my Bubu sdh setahun..
Happy Birthday Bubu!!!

PitaPata Cat tickers

kalau kamu ikuti perkembgn Bubu, tntu kamu tahu yg Bubu mmg jodoh aku...
we are share same birth date...
so, we celebrate our birthday together...
hahahaha
hari ini Bubu sudah 1 tahun 3 hari...
utk aku, no. 1 didepan tu perlu ditukarkan kepada  berapa ya???

Bubu, kamu ratu di hatiku... lihat, kamu sdh rampas crown miss world!

merah putih kat blkg tu mcm nk sambut christmas lak ye Bubu...

sejak dua tiga menjak ni, Bubu nampak mcm kurus sgt...
tp dia makan mcm biasa... berselera...
dh setahun nih, tp x nampak pon lagi tanda2 nk pregnant...
sblm ni, masa usia dia 8 bulan ada la jugak nampak dia menggatal ngorat Ako...
guling sana guling sini depan Ako... 
Ako pon masa tu layan je Bubu, usik2 jugak...
tp waktu tu risau jugak la sbb usia diorg masih muda...
nasib baek x jd apa2...
sekarang kedua2nya nmpak cool je...
x de la plk main kejar2, usik2 mcm dlu...
hehehe

*p/s: si Mocha n Cocoa juga tidak ada tanda gatal2 w'pon mereka slalu bermesra2... anak2 aku lambat matang gamaknya... haha
...

5 comments:

umi_e said...

Selamat Ulang Tahun Yang Pertama!

Semoga akan sihat dan sambut hari jadi lagi ;)

* Ada kucing jalanan yang kak e panaggil BUBU juga sebab warna agak2 kelabu TAPI liar bukan main - boleh dekat tapi tak boleh pegang :-S

meowwmania said...

epy b'day bubu

pinjam crown tu buleh..??

en. AMD said...

kak e - kucing klabu putih kat kantin tu x blh tangkap lagi... dia nmpak sy nk dekat je trus dia pecutt.. hwa hwa hwa... dia igt sy nk mkn dia kot...

meowwmania- epy b'day utk bubu je ke???
utk abi dia???
hehehe

nk crown ek? kena tgu thn dpn la bru blh lepaskn tahta... hehe

Misz Pinkie Winkie said...

happy besday bubu.
geramnya tengok bubu.
happy besday gak kat papa mereka.
hehhehhe

en. AMD said...

TQ lin...