Wednesday, May 19, 2010

lagi lagi problem masalah...

pergh, dh hampir seminggu aku x hapdet...
punca utama adlh modem problem lagik...
ish ishk isk... dua bulan berturut2 problem...
haish, kena report bhgn billing jugak nih nampaknya...
tp kebetulan jugak la, last week mmg x de idea nk menulis...
dicampur plk dgn perasaan malas yg meluap gamaknya...
yer la, xtvt kat tmpt kerja agak pack...
gotong royong perdana la... hari cikgu la...
last2 mlm tertido awal le jawabnya...
x de maknanya nk tido ats katil... terbongkang je ko kat ats sofa...hahaha...
cuma sempat blogwalking je la d siang hari...
itu pon perlu sakit jiwa dlu la sbb tnet kat tmpt keje yg lembab ya amat...
sangat...

skrg ni aku tgh gila buat kek... semua nk cuba...
tapi dh kena sound dgn mak aku dh sbb slalu sgt... x igt bdn ke katanya...
"alaaaa mak, cek ni dh mmg mcm tong dram dh pown, biar le dia nk kembang lagi... lagipon kek cek buat ni sedap la... sedappppppp"... perasannyaaaa...
hahaha...

sempat buat kek icing... saje nk cuba...
kesimpulannya, aku maybe akan jarang buat dah kek icing sbb aku x suka icing...

teknik 'menyelek' perlu diperkemaskan lagi...
'belemoihhh' betoi.... hahahaha

*p/s: suka tgk blog org yg hari2 berubah... rajin betoi...
aku jugak yg malaih...
...

6 comments:

YOI said...

awat hang rajin sangat buat kek? aku ni kan, beli ja tepung buat kek berzaman dah. jadinye tak jugak!!haha

Misz Pinkie Winkie said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaa.
nakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

en. AMD said...

nurul, apa kata blk keje ptg ni trus hg p buat kek tu... mesti dina suka nk tlg buat sama.... hehe

lin, mmg sedap... hehehe... (perasan kan?)
anak2 buah pelahap kek smpai abah depa x dan nk makan.. haha...

meowwmania said...

terernya wat kek. kagum

tlg bg tips camana nak rajin wat2 kek nih??

en. AMD said...

hihi... tips apanya meowmania...
tips nk rajin buat kek... kena mkn kek byk2 kot.. hehehe...

atehac said...

shy, hantaq kat Kepong setalam dua...