Tuesday, February 09, 2010

Si kenit kantin...

mak aiiii, liar nyee dia... payah betoi nk tangkap... pegang sikit, celapak laqi mcm x cukup tanah... hehehe... itu la dia, si cumel anak bulus kat kantin tempat keje... memula igtkn munchkin sape ntah t'lepas kat sini sbb kaki depannya katik... mmg sgt2 cumel... yg laen2 pon cakap si belang ni cumel, muka ada value... hahaha... tp skrg, kakinya dh nmpak panjang dah, m'besar dgn mknn kantin kot... kesian dia, nk bwk balik rumah, nnti kena fire lg la dgn mem besarrr... takuuuut... lagipon si kenit ni liar ya amat, tersangat2 susah nk tangkap... sesekali aku bg jugak premium food utk dia, aku beli n simpan dlm opis... bila2 dia nampak x cukup makan, aku bg mkn kat dia... hmmm... lahap kan...
comel sangattttt.... gerammm... hari2 time makan tgk dia...

6 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

amdie
comellah dia.
dua gambar yang sama.
tapie nampak kaler yang berlainan.
muker bersih jerk tak comot.

sI tEDI said...

dua gambar tu anak kucing yg sama ke? comel!

en. AMD said...

comel kan lin... yg ni la yg amd citer dlu...

a'aa tedi... anak kucing yg sama tu...

umi_e said...

comelnya... kak e geam je kalau anak kucing yang liar ni (sebab dari kecik terbiar)

* cubalah tangkap pastu pegang dan usap2 - lama2 akan jinak... ada juga sekor rupa camtu kat sini ada 6 ekor adik beradik tapi yang lain entah ke mana - sekor yang cam dalam gambar tu dah mula jinak sebab umpan kasi makan pastu tangkap dan peluk2 sampai dia terbiasa hehehehehe

en. AMD said...

hehehe... mmg dia liar sgt kak e...
sy x pernah dpt tangkap dia... pegang sikit je, trus dia lari pecut... smpai sy nk bg mkn pon dia lari, bila kita jauh sikit, baru dia g makan... hehehe

iela said...

comelllll... rasa nak cubit2 :P