Tuesday, February 02, 2010

Meeeooowww...: Contest Namakan dan Menang!!

Wah Wah Wah!!! dua tiga hari ni asyik contest je kan... tu yg best tu... nak plk, hadiah2 yg ditawarkan memang gempaq habes arrr... rugi klu x join... aku dgn harapan nak menang sgt2 (tu, muka x malu tu), mula peqah otak x hingat, memikirkn nama yg sesuwei utk cucu bulus pn. iela kita nih... perghhh, jenuh otak aku kena peqah sampei nak keqing dibuatnyeee... seb baik otak aku x jd kemaqau berpnjgn.... kui kui kui....

Photobucket

Apamacam??? cumel x animation aku wat utk si comel bulus oren x bernama lg nih...  pancing undi gitu.. ngeh2... Aku pilih nama Molie sbb aku rasa nama tu sweet sgt2... lagi pon ada antara huruf2 dlm perkataan Molie tu, ada perkataan Oleo, mak budak2 nih... sepesen katakan... ahaks... ataupon letak Combi... nampak comelll je... hehehe... hopefully, pn. iela dgn en. hisham (klu x silap sy, husband pn. iela, en. hisham2u kan) akan pick salah satu nama2 ni... (skali lagi buat muka x tau malu) hehehehe...
haaaaa... utk korang yg teringin jugak nk join contest ni, cepat2 lah htr penyertaan. Syarat2nya mudah je:
  1. Untuk kawan-kawan yang ada blog..
    • Korang mestilah create satu entry berkenaan contest ni. Ataupon korang copy paste je entry dr blog pn. iela. Jangan lupa tinggalkan nama anak kucing yer dalam entry tu. Buatlah secreative yang boleh. Nak edit gambar kucing tu pon boleh. No problem ma.
    • Tinggalkan link anda di dalam ruangan komen yer. Nanti pn. iela jengah2.
  2. Untuk kawan-kawan yang takde blog tu jgn risau, korang hendaklah tinggalkan komen beserta slogan " Saya nak namakan anak Oleo dengan nama ..... kerana .... ". (buat ayat sendiri pon boleh).. tidak lebih dari 50 patah perkataan.
  3. Tarikh tutup adalah 5hb February 2010. Ada lagik 4 hari... cepat! cepat!
Untuk maklumat lanjut, sila lawati blog pn. iela kita. Klik.

7 comments:

iela said...

huhu..wah..terkejut tadi tgk gambar tu berkelip2 mata dia.. :P comel.. Gud luck k ;)

Misz Pinkie Winkie said...

hehhhe..
nantie hadiah bagie dua yer ..

en. AMD said...

pn. iela > dia kedip2 mata merayu kat akak la tu... hehehe...

lin > hopefully tu ada rejeki la... hahaha... lin x join ke? ada masa lagik.. cepat! cepat! cepat join...

Qisha said...

wa..cemana amd buat..sangat hebatla..good luck..

en. AMD said...

pakai adobe je Qisha... dlu, mmg ada plan nk letak crown mcm Qisha tu, tgk2 Qisha dh buat.. mmg lucu bila tgk pic pakai topi yg Qisha buat tuh... hehe.. last2 kuar lh idea mata kedip2 tuh... hehehe... teringin plk nk buat bg dia senyum.. ngeh2...

keen said...

cute..cute..mmg cute moga berjaya dgn nama molie...sbb sama nama kucen akak..heh3

en. AMD said...

ye ke akak? hehehe.. Molly akak pon cumel... terliurnya tgk makanan sodap2 dlm blog akak....