Sunday, August 15, 2010

blog juga mood ber'puasa'...


ough, dh lama tidak menjenguk di sini...
blog juga sama2 mood 'puasa' mcm tuannya... hehehe

semalam, berjaya bawa cik oyen g 'mgurut' lagik...
sekaligus membeli mknan & kperluan anak2 bulus...
mcm biasa iams 9.07kg, cat litter 25 liter, vitamin n cat lead

troy nutripet... dah lama nk beli yg ini...
vitaman lama suda habes, so tukar yg ini...
Alfie, Cocoa, Bubu n Perd, sangat2 suka vita ini... mood nak nak nak...
Mocha n Ako, sikit2 je diaorg jilat... mood nak x nak...
Koyla plk, langsung x nak jilat... mood langsung x nak...
harga RM31, tp uncle kasi RM28...

suda lama ingin beli cat lead... mudah nk bw anak2 bulus kuar jln2 nnti...
tp beli berasingan je...
kalau beli satu set RM13.90, beli asing2 dapat la RM11.60
sudah jimat RM2.30... tp kaler tidak matching lah...
apa2 je lah... hehehe...

*p/s : masih ada satu benda yg x dpt beli... orgaderm spray! x de la kat petshop sini

(^___^)|'
...

7 comments:

dir...antologi hidup apple sepi... said...

wah wah..soping sakan tuk kucing2...troy tu bagus la...hukhuk..sedap je bau...kucing pun suka...tp sn mahal jgk ek..sini rm29..k ada diskaun?

en. AMD said...

sikit je tu dir... x byk pon... hehe... troy tu uncle tu bg rm28.. dia diskaun ala2 mcm tu je dr rm31..

umi_e said...

wahhhh bestnya!

* nak raya tak ada masalah dengan anak2 bulu ke? *

SABRINA Bree said...
This comment has been removed by the author.
SABRINA Bree said...

Hi... if u nak beli orgaderm u can check at my blogshop.. im taking orders and will send direct to your door by post :)

Here :

http://www.sabrina-passionforfashion.blogspot.com/p/my-mini-petshop.html


have a nice day~

SABRINA,
MY PASSION FOR PERSIANS.

Misz Pinkie Winkie said...

wah...shopink..shopink.
kucing lin daisy sukala..
yang lain tak layan.

shopink barangan anak bulus tue macam satu terapi.

en. AMD said...

kak umie-e, mslh ape tu akak? anak2 bulus smua OK je... anak2 bulus n sy mmg stay kg dgn family, so x de mslh nk boarding ke ape ke... hehehe

Sabrina, TQ so much... of coz i akan order dgn u...
have a nice day to u too.. hehe

lin, yg nak x nak tu AMD calit sikit kat mulut diaorg... nk tgk, lps ni diaorg suka ke tak... hehehe