Saturday, January 30, 2010

empatapril.com : I LOVE MY PET CONTEST

BWS tips button
Hmmm... actually dpt tau ttg contest ni drpd Qisha... so mcm teringin gak nk join sbb hadiah dia blh tahan bestnye... sesuai utk org yg suka mkn mcm aku nih.. hehe.. hopefully tu ada la rejekinya.. hehehe... Qisha, sama2 kita join yerrr... aku taruk gambar Ako yg pernah aku msk dlm blog dolu... nape aku taruk pic nie??? sbb bg aku pic ni sgt sweet... sweet mcm tuan dia jugak... ngeh2...

Actually, aku sangat sayang semua anak2 bulusku... semuanya x ternilai di hatiku... hehehe.. tp kali ni aku just pick one of pic Ako je... Ako is odd eyed n domestic medium hair... itu yg istimewa ttg Ako, matanya sebelah kuning dan sebelah biru... tp dlm pic ni, mata kuningnya terlindung dek pemegang bakul tuh... w'pun ada info mengatakan if mata kucing kaler biru, besar kemungkinan dia pekak, so Ako aku maybe tergolong dlm kucing pekak sebelah lah kot.. sbb mata dia sebelah je biru... hehehe... Apapun, I LOVE MY PETS!!!!

p/s : nk msk jugak contest yg lagik satu, cuma tgh memikirkn je nama yg cumel2

4 comments:

Qisha said...

alaa comeinya ako..sampai hati tuannya cakap dia pekak sebelah..wakaka..pandai je la kamu ek Amd..Semoga berjaya :)

Misz Pinkie Winkie said...

wahhh..
smua nak menang contest nie
aperpon semoga berjaya yerk.
dpat adiah jgn luper lin tau.
hhehhe

keen said...

cumel ako..putih gebu n mulus..kucen abg kpd akak pun mata camtu tapi x pekak pun cuma penakut jer..heh3

en. AMD said...

hehe.. actually itu info je...

kwn sy bg link kat fb

http://www.thecatsite.com/Snips/210/A-Cat%E2%80%99s-Eyes--Windows-To-The-Soul.html

sy pon x rase Ako pekak sbnrnya.. dia OK je.. hehehe..
info tu x semestinya betul kan, sbb byk kucing yg mata kaler biru dua belah, x kan byk yg pekak kot kan...

Shero akak pon puteh.. cumel...