Sunday, April 11, 2010

gangguan...

tension! tension! tension! tensionnyaaaaa............
sgt bosan duniaku ini bila mehabeskn hujung minggu dgn tido, tido n tido.. 
dah 3 hari tnet kat rmh x blh access...
slama itu jugak lah aku x leh layan blog, x leh layan mudah,
x leh donload mobie... bosan sungguh hidupku...
maybe dia nk suh aku tgk mobie yg aku donload dlu2 kot...
slama ni, mobie yg ku donload langsung x terusik... 
kerja hnya tau donlaod ja, nk tgk langsungnya takkkk...
hahaha.. x sempat ke? atau tamak nk donload yg laen..
hmmmm....
byk jugak la movie aku layan slaen tido...
tgk kartun The Princess n The Frog (layan dgn anak2 buah aku)..
Rabun, Muallaf, n byk lagi la yg aku tgk forword2 je... 
malasssss sgt2...

Streamyx kat rmh problem, ntah knpa x blh access...
(bkn sbb x byr bil OK..., sape yg x sayang mulut tu ckp mcm tu? meh sini nk piattt sikit)...
dua tiga hari sblm kejadian, mmg speed lembab sgt2...
dh tepon org TMNet, katanya seluruh wilayah utara problem...
hampir 30000 pengguna terjejas...
aku tepon kwn aku kat Kodiang, katanya dia still dpt, cuma lembab je..
Cikgu kat sekolah pon dapat... tp sekolah kat rmh aku yg pakai Streamyx pon x dapat... hmmmmm...
Apakah???
ntah la, minggu sudah hujan mmg lebat sgt, maybe bg effect kat Streamyx,
tp aku waktu hujan x connect ok...

hrp2 cpt setle la mslh ni...
ni pon hanya access kat tempat keje je...
seb baek hr ni Ahad, so tnet mmg tahap puas hati...
hari keje laen, tahap menyakitkan hati....
hmmm... mengeluh lagi...

2 comments:

dir...antologi hidup apple sepi... said...

bertabahlah en AMD...huhu

en. AMD said...

seb baek dah OK dir... lega rasa...